Første inntrykk: Konklusjon

Skulle jeg gi C++ Builder poeng med terningkast, ville den antagelig få 5 av 6. Det ene lille trekket får den på grunn av manglende 64 bits for Android.

Spørsmålet er kanskje om jeg også skulle trukket ett poeng for at den ikke fant alle riktige Java moduler også? Her lar jeg tvilen komme tiltalte til gode. Årsak: Jeg hadde installert et større antall programmerings verktøy, og at det av den grunn kunne bli litt rot i plasseringen.

Jeg avslutter den negative vinklingen med: Grafikkbiblioteket for multi-device løsningen, Firemonkey, jobber kun med 32 bits RGB. Kan du leve med at Firemonkey gjør om alle formater til 32-bits RGB internt, er RAD Studio et fantastisk verktøy, etter min mening.

Det kunne vært interessant å teste om rekkefølgen på installasjonene også kunne være av betydning. Jeg regner med at det mest riktige ville være å installere Java før C++ Builder. Da bør C++ Builder kunne søke og finne Java i Windows Registry.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.