Å Bli Gammel

Å Bli Gammel

Går alt så mye langsommere når du blir gammel? Jeg pleier å si at så lenge hodet er riktig skrudd på, får vi ta kroppen som det kommer. Jeg er HELT sikker, uten å kunne dokumentere det, at det avhenger av hva du har jobbet med, kan ta meg selv som et eksempel.

Jeg har prøvd meg på litt (vanskelig) programmering et par dager, og det går faktisk veldig bra. Jeg var litt rusten under oppstarten, men etter et par dagers innkjøring var jeg oppe i en grei hastighet.

Kjørte et par videoer om hacking i går, det er mitt neste prosjekt 🙂 ?Husker du historien om den unge damen på en kafe hvor en gjest kom bort og sa at «passordet ditt er ….».

Alt dette gjaldt hodet, kroppen min, derimot, er sliten som bare fy.?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.