Ubuntu Studio

Ubuntu Studio

Ubuntu Studio måtte være midt i blinken for meg, de viktigste programmene for video, lyd, musikk, osv ferdig installert.

Det tar vel 10 minutter å lage en USB-stick med installasjonen, litt fikling under installeringen, og så var Ubuntu Studio på lufta.

Nå skulle jeg bare installere software for programutvikling, en IDE, et par kompilere, editorer osv. men hvordan #¤»»&&&%%!!!*** skulle det gjøres? Den hadde bare et ferdig oppsett med noen spesielle programmer.

Etter 15 minutters fikling ga jeg opp den distroen. Da hadde jeg funnet Android Studio! Enten var jeg dum som en stokk, eller så var denne distroen noe av det dummeste jeg har sett. Jeg MÅ ha software for programutvikling!

Den distroen gikk rett i søppelbøtta.

2 Replies to “Ubuntu Studio”

  • Gamlisen Gamlisen sier:

    Det samme systemet fant jeg for ren Ubuntu også. Du må inn i kommandovindu og skrive en lang liste som «apt -get blabla blabla». Hva pokker har de gjort med denne distroen? Det er jo som å kjøpe en bil med sveiv for å starte (det har vel fjortisene aldri sett 🙁 )Da blir det OpenSuse på meg igjen dersom jeg skal ha Linux.

    – hilsen sinna gamlisen

  • Svein-Erik Svein-Erik sier:

    Prøvde et par ganger til. Sliter litt somsagt med å installere development pakker, men det løste seg etter hvert. Skal ikke være bare negativ, denne distroen hadde ingen problemer med lyd på usb, høretelefoner, funket rett ut av boksen
    Svein-Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.